• Depozitul minim: 10€
 • Miza minimă: 1€
 • Pariuri LIVE
 • Live TV
 • Interfață în limba Română
 • Înregistrare
 

Sportingbet - 100 RON Bonus

Deschide un cont la Sportingbet, si poti beneficia de un bonus de 100% de pana la 100 RON.


Pentru a revendica bonusul, trebuie sa urmati urmatorii pasi simpli:

 1. Deschideti un cont la Sportingbet (puteti face acest lucru, apasand aici)
 2. Faceti o prima depunere de cel putin 40 RON sau echivalentul acestei sume in alta valuta.

Daca depunerea se face cu un card de cresit/preplatit/de debit, bonusul va fi creditat automat in contul tau.

Indiferent de alegerea ta, trimite un mail la cs@sportingbet.com sau suna la 800-895516 de pe un numar de telefon fix (sau +353 16297398 de pe mobil), precizand ID-ul de utilizator, precum si suma primei depuneri, de exemplu "Am făcut prima depunere de XX euro în contul meu (ID utilizator) și doresc să mi se crediteze bonusul de înscriere."

 

Termeni si conditii:

 

 1. Vei primi bonusul în momentul efectuării primei depuneri în contul tau.
 2. Dacă faci o depunere prin orice altă metodă decât cardul de credit/debit/preplătit și nu le informezi prin mail la cs@sportingbet.ro sau telefonic la 800-895516 (+353 16297398 de pe telefonul mobil), nu vă pot garanta creditarea bonusului.
 3. Dacă banii pe care le folosesti pentru pariuri sunt depuși conform termenilor și condițiilor unei alte oferte, se vor aplica termenii și condițiile inițiale.
 4. Trebuie să depui cel puțin 40 RON în contul tau pentru a avea dreptul la bonusul de 100%.
 5. Suma maximă a bonusului permisă pentru un jucător sau cont este de 100 RON (€).
 6. Această ofertă este valabilă o singură dată pentru un client (și nu un bonus pe cont), iar bonusul va fi creditat în funcție de depunere ta inițială.
 7. Dacă depunerea ta nu a fost autorizată, nu ai dreptul la această ofertă.
 8. Toată suma bonusului, precum și întreaga primă depunere trebuie să fie pariată de cel puțin cinci ori la cote de 1.20 sau mai mari (x25 la cazinou și x10 în sala de jocuri). Acest lucru înseamnă că atât depunerea inițială, cât și bonusul trebuie folosite de 5 ori pentru pariere.
 9. Orice bonus creditat în contul tau poate fi transferat la Casino, Games și Sportingbet Liveplay.
 10. Cu toate acestea, sumele cheltuite la Sportingbet Liveplay nu se calculează ca parte a cerințelor de pariere pentru depunerea inițială (x5).
 11. Dacă faci o retragere înainte de îndeplinirea acestor condiții, vei pierde orice bonus care ti-a fost creditat.
 12. Fiecare participare la această ofertă trebuie să fie personală. Nimeni nu are dreptul să se înregistreze pentru această ofertă în numele altei persoane sau în numele unui alt grup de persoane.
 13. Bonusurile sunt creditate jucătorilor care pariază pentru divertisment. Jucătorii profesioniști sau jucătorul (jucătorii) care abuzează de sistemul de bonusare în orice fel pot fi discreditați de la orice bonus acordat, în cazul în care conducerea Sportingbet consideră necesar.
 14. Asigurate că respecti cerințele legale din țara ta, precum și termenii și condițiile menționate la http://ro.sportingbet.com
 15. Promoția este valabilă numai pentru clienții cu domiciliul în România.
  Sportingbet își rezervă dreptul de a schimba termenii ofertei și/sau de a anula această ofertă fără justificare, cu sau fără preaviz.
 

Based on design by: Template World